The Data Actors | Marketing Intelligence in begrijpelijke taal

Dashboarding


Dashboarding

Druk met alle succesvolle en minder succesvollere datagerichte marketingcampagnes? Ontbreekt echter het totaalbeeld? In dat geval is Dashboarding van The Data Actors voor u het beste hulpmiddel. U krijgt hiermee goed zicht op alle marketingactiviteiten gerelateerd aan uw klantgroepen en kunt u uw klantregie optimaal benutten. 


4ps.jpg

Juiste boodschap via het juiste kanaal op het juiste moment bij de juiste klant

Dat is waar het bij database marketing om gaat. Bij Dashboarding stellen The Data Actors, natuurlijk in gezamenlijkheid, de meters in op de vier belangrijkste onderdelen: product/propositie, tijd, kanaal en klantgroep. Dan krijgt u niet alleen uw database marketingcampagnes goed in beeld maar heeft u ook een perfect stuurmiddel om alle activiteiten te monitoren en bij te sturen. 


keepitsimple.jpg

De investering

Na een korte inventarisatie van de aanwezige data gaan The Data Actors aan de slag om in een bruikbaar dashboard voor u de activiteiten op de vier pijlers inzichtelijk te maken. Daarbij kijkt The Data Actor van dienst kritisch naar de bestaande definities en zorgt voor een uitgebalanceerd en eenduidig dashboard. The Data Actors maakt daarbij zoveel mogelijk gebruik van uw bestaande reportingplatvorm en zal/kan u daarin verder adviseren. 


 

Nieuwsgierig?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
Strip-01.png
© The Data Actors 2019

© The Data Actors 2019

The Data Actors
Groene Woud 128
4834 BD Breda

Joost Kuijlaars
Martijn Steenbeek
E:
Info@thedataactors.nl