The Data Actors | Marketing Intelligence in begrijpelijke taal

EmailSegmentatie


 

Emailsegmentatie

Heeft u het gevoel dat u niet het maximale uit uw emailbestand haalt, dan zal de The Data Actors emailsegmentatie uw bedrijf absoluut verder helpen. Niet alleen zal de reputatie van uw emailbestand verbeteren, maar ook de het rendement en daar doet u het uiteindelijk voor. 

 
Customer-Segmentation.jpg

Slimme klantregie

Op basis van een analyse over het emailgedrag van uw huidige bestand bouwt The Data Actors een beproefd model om al uw emailadressen te classificeren. Dit model geeft een duidelijk inzicht in uw emailbase en is eenvoudig te implementeren (ESP onafhankelijk). En, mogelijk nog belangrijker, kunt u een gerichte klantregie voeren op uw emailadressen, waardoor het rendement van uw bestand sterk zal verbeteren. 

De investering

The Data Actors analyseren het emailgedrag van uw klanten en bouwen middels een beproefde methodiek een segmentatie model. In een zestal overzichtelijke groepen presenteren wij het model en geven daarbij aan welke strategie er per klantgroep gehanteerd kan worden. Vervolgens kunnen The Data Actors helpen met een eenvoudige implementatie in uw organisatie. 

Verbetering van rendement van uw emailbase is nog niet zo eenvoudig geweest! 


 

Nieuwsgierig?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
Strip-01.png
© The Data Actors 2019

© The Data Actors 2019

The Data Actors
Groene Woud 128
4834 BD Breda

Joost Kuijlaars
Martijn Steenbeek
E:
Info@thedataactors.nl