The Data Actors | Marketing Intelligence in begrijpelijke taal

Quickscan


 

QuickScan

Met de The Data Actors Quick Scan wordt in een korte periode een inkijk gegeven in de situatie op gebied van de Marketing Intelligence van uw bedrijf. Hoe staan uw datagedreven activiteiten ervoor? Hoe slim maakt uw bedrijf gebruik van klantregie mogelijkheden? Heeft u wel genoeg inzicht in op het 360˚ klantbeeld? 

 

Status en vervolgstappen

De The Data Actors Quick Scan levert u een inzicht op in de status van de Marketing Intelligence activiteiten bij uw bedrijf. Waar staat uw bedrijf en welke vervolgstappen kunt u gaan nemen! Ook zullen The Data Actors aangegeven waar de Quick Wins te vinden zijn. Kortom; niet alleen een statusrapport, maar ook een advies met concrete vervolgstappen om op korte termijn het laaghangend fruit te pakken. 

De investering

The Data Actors hebben een beperkt aantal korte interviews nodig om de juiste informatie boven tafel te krijgen. Vervolgens vertalen zij deze input tot een positionering in het The Data Actors strategisch data model. Door een grondige analyse van de situatie worden ook de mogelijke vervolgstappen geduid eventueel aangevuld met de Quick Wins. Het totale plaatje presenteert The Data Actors in een sessie van maximaal een uur. 
In no time en met beperkte investering! 

Screening.jpg

 

Nieuwsgierig geworden?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
 
Strip-01.png
© The Data Actors 2019

© The Data Actors 2019

The Data Actors
Groene Woud 128
4834 BD Breda

Joost Kuijlaars
Martijn Steenbeek
E:
Info@thedataactors.nl