Van Data naar Actie!
Middel 6.png

Datadriven blog

Lees hier onze laatste blogs over datagerichte onderwerpen

Gratis e-mailmarketing dankzij SALESmanago!

 

Gratis e-mailmarketing dankzij SALESmanago!

Het ontwerpen en verzenden van e-mails is één van de oudste en meest belangrijke methodes van marketing. Dit is steeds makkelijker geworden over de jaren, maar ook duurder. Niet alle e-mail softwareoplossingen zijn betaalbaar en het is lastig te weten waar te beginnen. Daarom biedt SALESmanago gratis hun Email Design Studio aan tot 10.000 maandelijkse e-mails en 10.000 e-maildatabase. Hierdoor kan elke marketeer aan de slag met e-mailmarketing! Als partner vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van deze e-mailmarketing oplossing.


Voordelen van e-mailmarketing met SALESmanago

E-mails zijn stiekem best wel veel werk, zeker als het niet geautomatiseerd is. Daarom is de Email Design Studio van SALESmanago ideaal om te proberen vanwege de fijne voordelen:

  • SNEL E-MAILONTWERP: Met AI Image & Content Generation (OpenAI & DALL-E)

  • MEER OMZET: Dankzij speciale e-mailconversiewidgets

  • BETERE RELATIES: Met klanten dankzij Zero Party Collection-tools

Rechts staan een aantal screenshots van het Customer Data Platform van SALESmanago en hun Email Design Studio. Daarnaast heeft SALESmanago een integratie met Artificial Intelligence tools OpenAI en DALL-E waarmee je makkelijk tekst en afbeeldingen kan genereren.

Zorg er wel voor dat je de tekst aanpast waar nodig, AI is namelijk niet altijd beter dan mensen. Lees hier het opinieblog van onze CEO Joost Kuijlaars over Artificial intelligence.


Voer vol vertrouwen e-mailcampagnes uit

E-mail Design Studio

__________

SALESmanago biedt de enige mobile-first Email Designer met conversietools en Zero-Party-Data mogelijkheden. Hierdoor kun je de focus leggen op inhoud, niet op configuratie. Betrek je klanten en verhoog conversie door intimiteit met je doelgroep op te bouwen.

Zero-Party-Data Klantgegevens

Door Zero-Party-Data te verzamelen krijg je real-time informatie over het gedrag op je website, zoals bijvoorbeeld het klikken op een banner.

Door deze informatie te verzamelen kan je de e-mails steeds beter maken en conversie verhogen!

E-mailanalyse

SALESmanago biedt uitgebreide rapportage van de campagneprestaties.

Denk hierbij aan open rates, click-through rates, conversies en meer in een gebruiksvriendelijk dashbaord. Hierdoor kun je waardevolle inzichten krijgen en weer toepassen.

gratis e-mailmarketing

E-mail sjablonen

__________

Bespaar tijd door merkconsistentie aan te houden door professioneel ontworpen sjablonen in de design studio. Je kunt makkelijk je unieke stijl en berichtgeving aanpassen zodat de e-mails een blijvende indruk maken.

gratis e-mailmarketing

Naadloze integratie

__________

Verenig al je favoriete tools en platforms op SALESmanago en versterk je marketinguitingen door klantgegevens en acties te optimaliseren.

ChatGPT-integratie

Maak het schrijven van e-mails makkelijker door de naadloze integratie van ChatGPT in SALESmanago.

Creëer dynamische, interactieve gesprekken die een blijvende impact hebben op de ontvangers. AI is dé tool om jouw werk makkelijker te maken!

Klantendashboard

Het is belangrijk om je klanten goed te kennen en te blijven leren wat zij willen.

Door uitgebreide analyse inzichten te krijgen over je contactendatabase en gebruikerssegmentaties kan er groei worden vastgesteld.

gratis e-mailmarketing

Mobile first

__________

Het belangrijkste kanaal voor e-mail is: Mobiel. Leg je focus op mobile first met SALESmanago’s e-mail tool waarmee je op mobile- en tablet formaat e-mails kan bouwen.


Geïnteresseerd in gratis e-mailmarketing?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over de gratis e-mailmarketing tool van SALESmanago? Vul dan ons contactformulier in om je opties te bespreken. Zet de eerste stap naar precieze e-mailmarketing, het creëren van klantintimiteit en snelle groei dankzij intelligente inzichten!

gratis e-mailmarketing
 

 
Liza van der Meer